Politika privatnosti

Politika privatnosti

Posljednje ažuriranje: 18. februara 2021

MIBH doo („mi“, „mi“ ili „naš“) upravlja web stranicom MIBH („usluga“).

Ova vas stranica informiše o našim pravilima u vezi sa prikupljanjem, upotrebom i otkrivanjem ličnih podataka kada koristite našu Uslugu.

Nećemo koristiti ili dijeliti vaše podatke ni sa kim, osim kako je opisano u ovoj Politici privatnosti.

Vaše lične podatke koristimo za pružanje i poboljšanje usluge. Korištenjem Usluge pristajete na prikupljanje i upotrebu informacija u skladu s ovom politikom. Ako u ovoj politici privatnosti nije drugačije definisano, izrazi korišteni u ovoj politici privatnosti imaju ista značenja kao u našim uvjetima i odredbama, dostupnim na https://mibh.ba/

Prikupljanje i upotreba informacija

Dok koristimo našu Uslugu, možda ćemo od Vas tražiti da nam dostavite određene podatke koji mogu lično identificirati osobe koje se mogu koristiti za Vas ili Vas identificirati. Podaci koji mogu lično identificirati („Lični podaci“) mogu sadržavati, ali nisu ograničeni na:

  • Ime
  • E-mail adresa
  • Broj telefona
  • Adresa

Podaci dnevnika

Prikupljamo informacije koje vaš preglednik šalje kad god posjetite našu uslugu („Podaci dnevnika“). Ovi podaci dnevnika mogu sadržavati informacije kao što su adresa internetskog protokola („IP“) vašeg računara, vrsta preglednika, verzija preglednika, stranice naše usluge koje posjećujete, vrijeme i datum vaše posjete, vrijeme provedeno na tim stranicama i drugo statistika.

Kolačići

Kolačići su datoteke s malom količinom podataka, koje mogu sadržavati anonimni jedinstveni identifikator. Kolačići se s vašeg web mjesta šalju u vaš pretraživač i pohranjuju na tvrdi disk vašeg računara.

Za prikupljanje podataka koristimo „kolačiće“. Možete uputiti svom pregledniku da odbije sve kolačiće ili da naznači kada se kolačić šalje. Međutim, ako ne prihvatite kolačiće, možda nećete moći koristiti neke dijelove naše Usluge.

Dobavljači usluga

Možemo zaposliti nezavisne kompanije i pojedince da nam olakšaju Uslugu, pružaju Uslugu u naše ime, pružaju usluge povezane sa Uslugom ili nam pomažu u analizi kako se naša Usluga koristi.

Ove treće strane imaju pristup vašim ličnim podacima samo da bi izvršavale ove zadatke u naše ime i dužne su da ih ne otkrivaju ili koriste u bilo koje druge svrhe.

Sigurnost

Sigurnost vaših ličnih podataka nam je važna, ali imajte na umu da nijedan način prijenosa putem Interneta ili način elektroničkog skladištenja nisu 100% sigurni. Iako se trudimo da koristimo komercijalno prihvatljiva sredstva za zaštitu vaših ličnih podataka, ne možemo garantovati njegovu apsolutnu sigurnost.

Izjava o zaštiti ličnih podataka

Posvećeni smo pružanju usluge zaštite ličnih podataka naših kupaca na način da prikupljamo samo osnovne osnovne podatke o našim kupcima koji su neophodni za ispunjavanje naših obaveza. Također obavještavamo svoje kupce o načinu na koji prikupljamo informacije i redovito im dajemo mogućnost kako
će se koristiti informacije, uključujući mogućnost odlučivanja hoće li njihovo ime biti uključeno ili izostavljeno sa popisa koji se koriste za marketinške kampanje.
Sve korisničke informacije strogo se čuvaju i dostupne su samo zaposlenima kojima su te informacije potrebne za dovršetak posla.
Svi naši zaposlenici i poslovni partneri odgovorni su da slijede principe zaštite povjerljivosti.

Veze do drugih web lokacija

Naša usluga može sadržavati veze do drugih web lokacija kojima mi ne upravljamo. Ako kliknete na vezu treće strane, bit ćete preusmjereni na web mjesto te treće strane. Preporučujemo vam da pregledate Politiku privatnosti svake stranice koju posjetite.

Nemamo kontrolu i ne preuzimamo nikakvu odgovornost za sadržaj, politike privatnosti ili prakse bilo kojih web lokacija ili usluga trećih strana.

Dječija privatnost

Naša usluga se ne obraća nikome mlađem od 18 godina („Djeca“).

Ne prikupljamo svjesno podatke koji otkrivaju identitet djece od 18 godina. Ako ste roditelj ili staratelj i znate da nam je vaše dijete dalo lične podatke, kontaktirajte nas. Ako otkrijemo da nam je dijete mlađe od 18 godina dalo osobne podatke, odmah ćemo ih izbrisati s naših servera.

Usklađenost sa zakonima

Otkrit ćemo vaše lične podatke tamo gdje to nalaže zakon ili sudski poziv.

Promjene u ovoj politici privatnosti

S vremena na vrijeme možemo ažurirati našu Politiku privatnosti. Obavijestit ćemo vas o svim promjenama objavljivanjem nove Politike privatnosti na ovoj stranici.

Savjetujemo vam da povremeno pregledavate ovu Politiku privatnosti radi bilo kakvih promjena. Promjene ove Politike privatnosti stupaju na snagu kada se objave na ovoj stranici.

Kontaktiraj nas

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi s ovom Politikom privatnosti, kontaktirajte nas.

Shopping Cart
Scroll to Top