Otkrijte informacije o nama

Naša priča


Bosna i Hercegovina je poznata po svom zanatskom znanju i tradiciji, a izvor je bila kroz vijekove. Ponosni smo što možemo reći da su naši proizvodi proizvedeni u Bosni i Hercegovini i osjećamo se privilegiranim u bliskoj suradnji s najvještijim zanatlijama cipela.

Mibh obuća izrađena je od samo najfinijih balkanskih materijala. Koža koju koristimo je teleća koža koja je odabrana iz najboljih kožarskih radionica na Balkanu. Gornji dio zasnovan je na gumenoj jedinici potplata našeg balkanskog proizvođača potplata.

Naziv „mibh“ referenca je na napravljen u Bosni i Hercegovini, što znači biti u krugu s produktivnim pojedincima, koji možda nisu u istom polju, ali svi teže postizanju uspjeha.

‘Postavili smo si cilj da ne narušavamo integritet i kvalitetu obuće kroz umjetne i moderne tehnološke procese, jer kvalitet je nešto što bez naše priče o mibh-u ne bi bilo moguće.

Ukoliko neki artikal niste uspjeli pronaći na stanju ili u odgovarajućoj veličini, možete nam se obratiti putem e-maila info@mibh.ba i naručiti željeni model u željenoj veličini. Naša kompanija u kratkom periodu ispunit će Vašu želju i isporučiti Vam proizvod na kućnu adresu.

Formular za P12 limited edition Nuga model

Molimo unesite Vašu e-mail adresu
Molimo unesite Vaš kontakt broj
U ovom polju navedite željenu veličinu obuće
Shopping Cart
Scroll to Top